De Philips Hue; jouw persoonlijke & draadloze verlichting ?>

De Philips Hue; jouw persoonlijke & draadloze verlichting

Philips heeft met de Philips Hue een ware topper op de markt gebracht. De Philips Hue is letterlijk jouw persoonlijke en draadloze verlichtingssysteem. Het product is gebaseerd en ontworpen op al je behoeften en levensstijl. Het product is eigenlijk zo gemaakt dat jij lekker op de bank kunt zitten en tegelijkertijd het licht in de kamer kunt regelen. Ideaal toch?

Maak je verlichting persoonlijk

Jij kan nu helemaal zelf bepalen welke kleur licht jij in je huis wilt. Je kunt daarbij kiezen uit alle tinten wit licht of uit 16 miljoen kleuren (!) om jou ideale omgevingslicht in te stellen. Verder beschikt de Philips Hue ook over een functie die het mogelijk maakt om lichtscénes of lichtrecepten te creëren waarmee je niet alleen de verlichting maar ook de sfeer in je huis in een handomdraai veranderd.

Verlichting en behoeftes

De Philips Hue speelt perfect in op de behoeften van het menselijk lichaam. Zo is bekend dat je hebt beste wakker wordt wanneer je de dag begint met een koelblauw licht. Je lichaam krijgt dan namelijk een seintje om op te starten. Een warmgeel licht daarentegen helpt je weer om lekker tot rust te komen. Daarbij beschikt de Hue ook over een viertal voorgekauwde recepten die de juiste omgeving scheppen voor de verschillende activiteiten:

Concentrate: Deze functie zet je aan wanneer je ergens alert op moet zijn. Dit licht is een combinatie van kleur en helderheid.

Relax: Dit lichtrecept biedt een zachte en rustgevende gloed waardoor je heerlijk tot rust komt.

Reading: Dit licht is ideaal bij het lezen. Het is zo afgestemd dat het niet te donker is maar ook niet te fel.

Energize: Dit lichtrecept moet je vooral gebruiken als je een extra duwtje in de rug kunt gebruiken in de ochtend. Het heldere en levendige licht is precies wat je ’s ochtends nodig hebt.

Zorg ervoor dat je deze topper in huis haalt!

Hoeveel is er toch wel niet mogelijk met een simpele lamp. De Philips Hue bewijst dat een lamp je kan ondersteunen in je levensstijl, wat natuurlijk uniek is. We hebben een aantal functies / voordelen van de Hue genoemd en we zijn eigenlijk nog steeds niet klaar. Zo is de Hue ook goed voor de veiligheid van je huis (tegen inbrekers), je kan de Hue ook met je iPhone besturen en de Hue is in staat om lichtsignalen af te geven. Of je nou van lampen houdt of niet, de Philips Hue is een lamp die je in huist moet hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *