Hanglampen zijn multifunctioneel, welke designs zijn er? ?>

Hanglampen zijn multifunctioneel, welke designs zijn er?

De decoratie voor de één is de functionaliteit van de ander. Lampen worden door iedereen voor verschillende doeleinden gebruikt. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende lampen dat het voor vele een behoorlijke klus kan zijn om de juiste uit te kiezen. Vaak worden voor de eettafel hanglampen gebruikt. Het woord geeft al veel informatieprijs. De lamp hangt aan het plafond en heeft vaak een ovale vorm. Het design van deze lampen kent vele gezichten. In dit blog zal uiteen worden gezet welke soorten designs er zijn en bij welk interieur deze passen.

Hanglamp, de hout look

Een houten hanglamp past goed bij de houten tafel. Met deze combinatie krijgt het huis een authentieke en warme sfeer. Waar marmeren platen en grijze lampen zorgen voor een strak beeld, zorgt de hout look voor enige nonchalance. Vaak kunt u uit het interieur van de bewoners zien wat voor mensen het zijn. Naast hanglampen zijn er natuurlijk nog talloze andere soorten lampen, wandlampen en plafondlampen bijvoorbeeld. Ook deze lampen kennen weer verschillende designs en bieden weer voor andere situaties uitkomst. Wandlampen kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden wanneer u een leeshoek voor uzelf wilt creëren.

Exotische lampen

Sinds een aantal jaar zit er op de Bazaar een winkel voor ‘Exotic Lamps’. Dit is een Turkse winkel waarin allemaal verschillende soorten exotische lampen tentoon worden gesteld. De winkel trekt enorm veel bekijks en is een genot voor het oog. Ook bij deze winkel kunt u terecht voor de veel gezochte hanglamp, de handige wandlamp of de altijd praktische vloerlamp. Bedenk voor uzelf goed welke lamp u voor welke woonruimte gebruikt. Bij de ingang van uw huis kan een stenen hanglamp een prachtige blikvanger worden. Steen geeft een natuurlijke sfeer aan uw ingang, uw gasten zullen zich prettig voelen bij binnenkomst. Succes met het uitzoeken van de voor u perfecte lamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *